Saturday, March 28, 2009

Toti copiii prescolari si in curand si toti angajatii vor fi vaccinati obligatoriu in USA

O noua lege naste controverse in USA. Toti prescolarii, vor trebui vaccinati obligatoriu contra gripei, conditie fara de care nu vor mai fi primit in crese sau gradinite. Sigur insa, vaccinarile vor scoate bani din buzunarele parintilor ; ideea este ca urmeaza sa fie adoptata o lege care va obliga toti angajatii americani sa demonstreze la angajare ca si-au facut vaccinurile antigripale, iar sesiunile de vaccinare vor fi obligatorii anual. Mai mult aici

Asta asa in plina criza fianaciara... era chiar o prioritate reducerea populatie infantile prin vaccinuri mortale.

Daca este vorba de celebrul vaccin antigripal cu componenta de virus de gripa aviara, atunci este vorba de exterminare in masa. Virusul aviar nu se putea transmite la om decat prin sange. Mixat in laborator cu un virus de gripa obisnuit a rezultat (chestia este pe bune) un virus aviar care se poate trasnmite prin aer. Acesta duce la exitus (moarte in peste 85% din cazuri la cei care l-au contactat, bolnavul se ineaca cu propriul sange, e teribil).
Daca facem legatura cu declaratii ale printului de Edinburgh (adept al eugeniei si admirator al national-socialismului) de genul: “daca ar fi sa ma reincarnez din nou, as veni sub forma unui virsu letal care ar extermina 90% din populatia globului, say alte declaratii ale lui Henry Kissinger si David Rockefeller care sustin masurile eugenice sub orice forma si reducerea populatiei globului, chestia incepe sa prinda sens. Sa nu ne complacem in ideea ca asta se intampla la ei si basta. Tineti minte vaccinul contra cancerului de col uterin la fetite si femei tinere? A iesit mare scandal in State cu el, in majoritatea cazurilor a prezentat deja efecte secundare in sensul ca a accelerat instalarea cancerului de col uterin sau/si a dus la sterilizare. Cateva sute de milioane de persoane de sex feminin au fost deja vaccinate in programe ce s-au desfasurat in tari din lumea a treia si India.
As recomanda cartea doctorului in medicina dr. Louis de Brouwer intitulata “Vaccinarea: eroarea medicala a secolului” de la editura Excalibur. Se poate comanda si de pe net daca nu o gasiti in librarii.
Desigur, nu contest ca de exemplu vaccinul antipoliomelitic nu este un lucru pozitiv, dar este unul dintre putinele. Ceea ce se intampla practic reuseste sa impuste doi iepuri dintr-o lovitura :
  • Se castiga foarte multi bani, este un business extraordinar sa vinzi astfel de vaccinuri la nivel de zeci sau sute de milioane de unitati.
  • Reducerea populatiei prin imbolnavire sau sterilizare.
Citeste si :
Manipularea Copiilor, Manipularea Viitorului
Guvernul te vrea "sanatos"- o noua lege face vaccinurile obligatorii
Sute de fete imbolnavite de vaccinul Gardasil
Monitorizarea nou nascutilor in SUA - controlul genelor
A inceput ciparea subtila a copiilor din Belgia


1 comment:

Mad io said...

Evenimentele se petrec tot mai repede cel putin asa le percepem noi, in 1 pina la 2 ani vom fi asaltati de astfel de evenimente intr-un ritm furibund dar sint solutii si aici. Constiinta individuala ia si ea amploare deci este un echilibru totusi.