Thursday, August 2, 2007

Condamnati la Gradinita

GRADINITA OBLIGATORIE DE LA 3 ANI

Incepand cu toamna lui 2008 si treptat pana in 2011, parintii vor fi obligati sa-si dea copiii la gradinita de la 3 ani, unde vor face grupa mica, cea mijlocie si grupa mare. Acest lucru se va intampla gradual, incepand cu toamna lui 2008 pana in 2011. Citeste aici si aici

De unde si pana unde gradinita obligatorie? E un copil, are trei ani. De ca sa nu se poata juca linistit, sa se plimbe, si sa se bucure de singura parte din viata in care va fi cu adevarat nestresat.

Nu, hai sa punem presiune pe ei de la 3 ani, sa-i inghesuim sub indrumarea unor oameni mai mult sau mai putin profesionisti, ca sa ne asiguram ca stiu sa faca bine lantisoarele de macaroane sau desenele cu mama tata si pisica.

Gradinita ar trebui sa fie decizia parintelui, care poate vrea sa stea acasa sa se bucure de copil macar cand e mic, sau vrea sa il educe singur in aceasta faza, pentru a se asigura ca au aceleasi valori si preferinte sau vrea sa-i aduca bona sau guvernanta daca are bani ca asa vrea el, sau sa-l trimita la o gradinita dar atunci cand judeca parintele ca acest copil este pregatit, nu cand statul spune ca a impinit 3 ani, si gata, ar trebui sa aiba maturitatea necesara de a sta 4 ore intr-o sala unde nu este centrul atentie, pentru a fi invatata ce vrea statul sa invete.

Totdeauna cursul societatii a fost dat de cei care au avut puterea indiferent de forma de guvernare - capitalism, comunism, socialism, fascism, monarhie sau democratie. Pentru a-si mentine puterea, elita (politica si economica) are nevoie de indivizi formati pe un anumit tipar care sa le serveasca interesele, cu viziuni si aspiratii evident - impuse si limitate.Ajunge! Revolutia a fost facuta pentru libertate: de constiinta, de actiune, de decizie, nu pentru ca statul sa ajunga din nou sa dicteze cum trebuie sa decurga vietile noastre.

UNIFORMIZAREA
Un alt aspect al uniformizarii. Vor urma si altele. "Ruperea" copiilor de parinti de la virste fragede pentru ca "mai tirziu' se vor "integra" in societate... Ce fel de societate? La 14 ani: "I have my life", I know what I'm doing, do not tell me..." Parintii vor fi prea ocupati cu munca pentru a supravietui lasind micutii ca pe niste pachete dimineata la "Day-care". La 17 ani abia asteapta sa "evadeze" de acasa pentru a fi slugi la altii, pentru ca oricum nu exista o relatie strinsa de familie si e "cool" sa traiesti pe cont propriu...
Prea tirziu vor intelege ca intr-o societate "moderna" manipulata de reclame si jocuri politice murdare, viata le-a fost furata... Uimitor este faptul ca ceea ce nu s-a putut impune prin forta se accepta de buna voie...

MODELAREA GLOBALA A MINTII
Intr-o sincronicitate globala cel putin dubioasa vad ca si in California, si in Franta, si in Olanda, peste tot in lume vad cum tacit se implementeaza astfel de masuri, masuri ce au ca rol si rezultanta indobitocirea si inregimentarea viitoarei generatii fara identitate in sistem.
  • Ce vad ca efect imediat este ca prin dresura asta a scolii si programului fix de la 3 ani - oamenii vor fi modelati sa fie ca niste furnicutze, rupti de familie - program fix, ocupati de mici, munca peste program la corporatie, sa dea din manutze si sa vrea sa se afirme in colectiv... imi suna a lagar de munca global... cam asta ofereau si comunistii...

  • Profesorii din Marea Britanie nu vor mai avea voie sa foloseasca expresia "mama si tata" si nu vor trebui sa presupuna ca elevii au parinti heterosexuali. Incepand cu varsta de patru ani, copiii vor fi familiarizati cu ideea ca exista si cupluri de acelasi sex.
Trimite mesajul pe mail ! Revolta-te ! E viitorul omenirii ! Chiar putem fii atat de indiferenti la viitorul sumbru pe care o mana de oameni, o elita intunecata doreste sa ne inrobeasca vietile si constiinta din frageda pruncie ?

Exista un lucru mai rau decat oamenii rai ! Ignoranta oamenilor buni !

Citeste si :

No comments: